Gratis fragt ved køb over kr. 3.000!

Vi har Danmarks laveste priser! Like os på Facebook for de nyeste tilbud og nyheder!

Pooltech.dk – swimmingpools fra drøm til virkelighed

Vi er et firma med over 14 års erfaring og med salg af swimmingspools, vildmarksbad og udespa som vores kerneområde. Vi er desuden specialister i renovering af eksisterende og etablering af nye swimmingpool anlæg.

Siden 2009 har vi renoveret og bygget alt fra små private anlæg i haver og sommerhuse til store private pools og offentlige friluftsbade samt velrenommerede campingpladser.

Alt til swimmingpools, spabade, vildmarksbad og bassiner

I vores webshop har vi et stort udvalg af tilbehør og udstyr til swimmingspools, vildmarksbad og udespa. Vi leverer også alt indenfor rengøring og vedligeholdelse af welness, svømmehaller, friluftebade, swimmingpool, vildmarksbad, udespa osv.

Det betyder, at vores kunder får en totaloplevelse af fullservice, da vi både gennemgår projektet med kunden, og er dem, der kommer og udfører opgaven. Ingen misforståelser, ingen mangler, hurtig udførelse og ingen ekstra udgifter, der ikke er omtalt på forhånd i projekteringen.

Pooltech.dk nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få gode tilbud på swimmingpools, vildmarksbad og udespa.

Modtag også nyheder om vandanlæg, bassiner og tilbehør til swimmingpools, ude- og indespa og meget andet lige ned i din mailbox.

Du kan også vælge mellem forskellige modtagertyper, hvis du arbejder professionelt ved friluftsbad, på campingplads eller i  svømmehal.

Er du privat ejer af f.eks en swimmingpool eller et vildmarksbad, så er Pooltech.dks nyhedsbrev også noget for dig.

Tilmelding

Modtagertype

 
 

Web: 9bureau.dk