Defender Filter

Det mest effektive & miljørigtige filtreringssystem på markedet

Et unikt og patenteret pulverfilter produkt som er udviklet siden 1956. Den kontinuerlig udvikling af produktet har resulteret i et filter med maksimal ydeevne, lang levetid, og brugervenlighed. Det gennemførte hydraulik i indløbssystemet, sikrer en optimal fordeling af medie og dermed problemfri og effektiv filtrering.

Investering i bærdygtig teknologi betaler sig

Bedste holdbarhed

Udført i rustfrit stål og dækket med et fast vævet polyesterlag, sikrer årelang levetid af filtret og filterelementerne. Skal ALDRIG skiftes!

Konstruktionsbesparelser

Defender filtrene fylder kun en fjeredel af den plads, som et sandfilter optager. Reducerer kravene til kapaciteten på rørsystemer og afløbssystemer.

Automatiseret betjening

Udstyret med intelligent og gennemprøvet SmartScreen. PLC baseret styring som kan betjenes og overvåges fra smartphone, tablet, eller PC. Er fremtidssikret med tilslutning for modbus.

Energi besparelser

Den store reduktion i mængden af returskyllevand giver direkte besparelser på mængden af  genopvarmnings omkostningerne.

Høj effektivitet

Effektiv og let udledning af filtermedie, samt rengøring af filterelementerne. Det patenteret bump system sikrer at modtryk i filteret, til enhver tid, automatisk kan holdes nede.

Vandbesparelser

Defender filter fjerner over 90% af det returskyllevand som opstår i forbindelse med sandfilterdrift, og giver direkte besparelser på mængden af spædevand.

Fineste filtrering

Cryptobakterier der forekommer i forbindelse med fækalforurent bassinvand, fjernes 99,9% ved et enkelt Defender gennemløb. Filteret kan fjerne partikler ned til 1 micron (MY) eller mindre.

Kemikalie besparelser

Sparer op til 25% af kemikalieforbruget.

us-green-building-council.defender-filter
iaap.defender-filter

Defender Europe Filter bruges bla. til svømmeanlæg til OL, VM og EM i svømning, og store Water Parks, samt traditionelle svømmehaller. Et produkt som garanterer laveste vand- og strømforbrug.
Kræver hverken skyllevandstank, forsinkelsestank eller flokningsanlæg.

10 ÅRS GARANTI

PERLIT pulver

Et natruligt og harmløst produkt

PERLIT (PERLITE) er et filter medie specielt fremstillet til brug i Defender Filter. Produktet er Rhyolitisk glas af vulkansk oprindelse med gennemsigtig struktur. PERLIT indeholder ikke krystallinsk kvarts og klassificeres således ikke som farligt gods og skal derfor ikke være forsynet med fareafmærkning.

PERLIT sække

PERLIT kan købes i 100 l. sække á 14 kg.

PERLIT sække - på palle

PERLIT kan købes i paller.
1 palle – 45 sække – 630 kg.

PERLIT - BigBags

PERLIT kan købes 1 bigbag = 300 kg.
(minimum 2 bigbags pr. forsendelse)

pooltech aps dk. perlite. silo.2

PERLIT - Silovogn

PERLIT kan købes i silovogn.

Køb dit filter medie hos os

Ring: 2445 0330