Hvorfor bør du eje en swimmingpool?

Står du og overvejer om du skal investere i en swimmingpool? så læs med her. At eje en pool kan ændre dit liv på mange positive måder, som du måske ikke har overvejet. Det er en merværdi, som mange ønsker. Det er ikke blot et sted hvor du kan bade, men er også et samlested for sjov og rekreation, især om sommeren eller hele året, til familiefester, møder og sammenkoster med venner, osv.
ptech hvorfor vaelge swimmingpool bg prop img23fC 300x300
Kvalitetstid med familie & venner

Når du bygger en pool, skaber du et sjovt, afslappende og sundt sted, hvor dine børn og hele familien kan tilbringe kvalitetstid sammen. Du vil skabe minder, der varer hele livet, når du lærer dine børn at svømme, lege med dem i poolen, grille med venner og familie og slappe af. Din pool bliver et socialt midtpunkt for hjemmet.
Sundhed & kalorieforbrænding

Hvorfor køre til fitnesscentret, når du kan tage en dukkert i poolen kun få skridt væk fra hjemmet? Med en swimmingpool kan du bruge tid på at træne i din egen baghave og begynde at skabe sunde vaner. Svømning giver en total kropstræning med lav risiko for skader, og er meget gavnligt for hjertesundheden.
Afslapning & genopladning

Når du kommer hjem fra en lang dag på arbejde eller har brug for at undslippe livets hektiske krav, er der ingen bedre måde at slappe af på end at tage en hurtig dukkert i din pool. At tilbringe tid i vandet hjælper din krop og dit sind med at slappe af og slippe af med livets og dagligdagens stress.
Investerings- & ejendomsværdi

En swimmingpool kan gøre din ejendom mere attraktiv for potentielle boligkøbere, især hvis det er en pool der kan benyttes året rundt. Hvis det er tid til at flytte, kan det at eje en pool være forskellen mellem at sælge dit hjem hurtigt og at holde det på markedet. Det er selvfølgelig en forudsætning at poolen er vel vedligeholdt.
Lær dine børn at svømme

Med en swimmingpool i din baghave kan du give dine børn og deres venner et sted at lege, der er både praktisk og sikkert. Det er vigtigt at lære dine børn at svømme i en ung alder, så de føler sig godt tilpas i vandet i enhver situation. Det kan også være med til at starte karrieren for en fremtidig elitesvømmer.
``Staycation`` - Ferie i baghaven

Afslapning er en af de hyppigst nævnte grunde til at tage på ferie. Alligevel kan en ferie ofte være en kilde til stress i sig selv. At rejse kan stresse dig mere, end du var før, så hvorfor ikke gøre det til en staycation? Med din egen pool kan du nyde ferien uden besværet med at rejse, eller tanken om hjemve.

Hvad kræver det at blive ny poolejer?

Som fremtidig poolejer står du nok og overvejer, om det at have en pool passer til din livsstil. Der er trods alt nogle rengørings- og vedligeholdelsesrutiner du skal vænne dig til. Desuden står mange også med sikkerhedsmæssig frygt for drukneulykker. Alt dette kan dog forebygges med det rette pooludstyr.
Interesse, nysgerrighed & viden

Du får mest ud af en swimmingpool når du forstår dens funktionalitet, hvordan den fungerer, og hvordan den opfører sig under forskellige forhold. Vandbalance og kemi er en forudsætning for rent badevand, og derfor bør du også sætte dig ind i faget.
Rutinemæssig rengøring

En swimmingpool kræver rutinemæssig rengøring af vægge, vandoverflade, bund og vandlinje, især hvis den står åben uden overdækning. Dog findes der idag poolrobotter som letter rengøringen for dig, men der kan være områder hvor man manuelt skal gøre en indsats.
Vandkvalitet & vandbalance

Vandkvaliteten er afgørende for god badeoplevelse, og essentielt for et rent bassin. Det er derfor vigtigt at man som poolejer tjekker og opretholder vandets kemiske balance. Feks. har pH- & klorværdierne en direkte virkning på vandets effektivitet i at dræbe bakterier.
Overvågning & sikkerhed

Det er vigtigt at man som poolejer tager højde for de omkringliggende omgivelser, samt hvad og hvem der færdes i og omkring poolen. Har man børn, bør man derfor overveje muligheden for at kunne lukke af for sin pool med en overdækning eller cover.
En hvis økonomi

Der er omkostninger forbundet med en swimmingpool, heribland drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Dit pooludstyr kræver el-forbindelse, dit poolvand skal bruge kemikalier, og der er nødvendige rengøringsudstyr du skal bruge.
Tilstrækkelig med plads

Størrelsen på din swimmingpool er begrænset af pladsmangel, og derfor bør du også undersøge om der er plads på grunden til at få bygget poolen. Desuden skal du også tænke over hvor der er plads til at opsætte og udføre teknikrummet.