Folie? Liner? Membraner?

Folie, liner og membraner bruges til at dække strukturen omkring din swimmingpools vægge og gulv, hvilket skaber en barriere mellem vandet og de underlæggende materialer. Det gør det ikke kun nemt at vedligeholde og rengøre din pool, men giver den også et behageligt og dekorativt udseende. De 3 udtryk (folie, liner, membraner) er blot forskellige udtryk for det samme materiale.

Folie, liner og membran benyttes ofte til private pools, da disse ikke bliver udsat for samme mængde slid som pools i store offentlige institutioner. Fordelen ved disse er, at rifter, punkteringer og huller lettere kan vedligeholdes, udskiftes og repareres.

Typer og varianter

Pool folie og dækning er utroligt vigtigt for alle pools over såvel som under jorden. Det skaber en læksikker barriere som holder vandet indenfor din swimmingpools vægge. Folie og liners kan komme i mange forskellige temaer, mønstre og farver. Tykkelsen på din pools materialer kan også variere fra model til model. Liner og membraner er ikke en permanent tilføjelse og vedhæftes blot til poolens skelet, hvorefter det kan fjernes eller repareres som ønsket.

Vores folie leveres i en top-kvalitets 1,5 mm. tykkelse med mulighed for farvevalg.

Typer af vinyl liner materiale

Pool liners er lavet af farvet og chloreret PVC termoplast i vinyl. Venylmaterialet er slidstærkt, let at fremstille og økonomisk billigt.

Genanvendt vinyl har en tendens til at overstrække sig og er generelt tyndere, hvilket gør den lettere tilbøjelig til slid og punkteringer.

Frisk vinyl er støbt af tykkere plader, hvilket gør det mere resistent mod stræk, slid og punktering. Resultatet er et mere holdbart produkt.

Typer af sømning

Foliens sømning er en vigtig for at undgå utætheder eller fejl. Der findes to typer af sømning: traditionel og lappet.

Traditionelle sømme kan sammenlignes med de syninger, man ofte ser på tøj, hvor to stykker bliver sammensat hvorefter kanterne bliver syet sammen. Selvom dette fungerer udmærket for tøj og lignende genstande, så er det en anden historie når syningen er under potentielt pres fra tusinde liter af vand, hvilket gør at det nemmere separerer.

Overlappede sømme dækker over kanterne, hvilket giver en meget stærkere binding, minimerer chancen for adskillelse samt lækage og gør generelt produktet mere robust.

Bestil folie levering og installation hos PoolTech

PoolTech.dk er blandt Danmarks absolut billigste og erfarne leverandører af folie, liner og membraner til swimming pools. Vi har over 13 års erfaring med installation og håndtering af folie og står altid klar til at rådgive dig helt uforpligtende over telefon eller mail. 

Er du helt træt af din nuværende opsætning, kan det være en stor fordel at overveje en komplet nybygning eller renovation af poolen. Det gør den ikke kun meget mere indbydende og lettere at vedligeholde, men åbner op for nye designs i funktion og udseende.

Privat

Friluftsbad

Poolhus

Hvad I kan forvente af PoolTech.dk:

  • Pooltech.dk har over 13 års erfaring og har speciale i montage og renovering af folier.
  • Vi laver hurtig og professionel montage eller udskiftning af folie præcist når det passer dig.
  • 1,5 mm. folie i højeste kvalitet altid til konkurrencedygtige priser.
  • Bred vifte af elegante print designs – gør netop jeres pool unik og attraktiv at være omkring.
  • Vores montage program sikrer dig at poolen er klar til brug indenfor få dage.
  • Kun det bedste produkt: PoolTech.dk tager stolthed i at levere et resultat, du bliver glad for. Vores teknikere er altid pålidelige, effektive og klar med forslag til forbedringer.
  • PoolTech.dk håndterer alt fra familie- og fælles pools til friluftsbade, svømmehaller og overfladebassiner.

Ring uforpligtende på telefon +45 2445 0330

Vores direktør Klaus besvarer personligt alle indledende forespørgsler, og aftaler detaljer for arbejdet, valg af folie samt øvrige omfang af tilbud direkte med dig.

Når der er opnået enighed om projektet ankommer PoolTech med montagevogn og teknikere til det aftalte tidspunkt, hvorefter de straks igangsætter projektet. Dette inkluderer foliesvejsning, montageskinner, trapper, overløb, lys og lignende facetter som monteres efter aftale.

Når arbejdet færdigmeldes kan poolen fyldes og kemibalancering igangsættes – dette er PoolTech naturligvis behjælpelige med!

Vores faste, lave prisniveau er muligt at opretholde fordi vi opererer med et lavt omkostningsniveau. Derudover gør vi alt for at færdiggøre arbejdsopgaven hurtigst muligt efter den er påbegyndt, så du hurtigt kan nyde din nye pool.

Det betyder arbejdsdage på 12-14 timer evt. inklusiv overnatning, hvis arbejdet ikke kan færdiggøres samme dag. Dette mindsker omkostninger for transport mv.

Download flyer

Ring allerede i dag til os og få en pris på netop din opgave.

Swimming Pools