Keramiske Lounger stole

Til vanedannende afslapning

Forfremmer afslapningen via ergonomisk design og varm keramisk overflade. Nyd afslapningen i din helt egen Lounger stol som gennem elektrisk opvarmning frigiver mild varme til kroppen. De flydende design gør disse liggestole ideelt til menneskelig krop og sind. Den milde infrarøde varme forbedrer blodcirkulationen og resulterer i overlegen afslapning og opretholdelse af vitalitet.

Lounger One

En fritstående lounger liggestol med inspiration fra den sanselige form. En perfekt stol til at nyde den stimulerende og beroligende varme fra den keramiske overflade.

18 forskellige farvenuancer:

Lounger Two

Nyd den milde varme og ren afslapning i luften med en “svævende” fastmonteret liggestol i minimalistisk design.

18 forskellige farvenuancer:

Lounger Two +

Lounger Two Plus modellen er en fritstående liggestol i samme minimalistiske design som Lounger Two. Denne model er solidt plantet på jorden.

18 forskellige farvenuancer:

Duo Lounger

En fritstående liggestol bestående af 2 stk. Lounger Two Plus. Duo Lounger tilbyder en større overflade så både dig og din partner kan nyde afslapningen i fællesskab

18 forskellige farvenuancer:

Lounger Three +

Lounger Three Plus er en liggestol i mere oprejst position. Yderst behagelig til når du læser din morgenavis.

18 forskellige farvenuancer:

Produceret af Sommerhuber

Keramik fabrikant siden 1491

De specialle keramiske fliser produceret af Sommerhuber har den afgørende fordel at de opbevarer varme på grund af deres specielle masse. Fliserne og stolene produceres på en fabrik i Styer, Østrig.

Et produkt af høj kvalitet starter med det miljøbevidste valg af materialer. Hver flise er fremstillet af håndværkere, der bruger de naturlige elementer som jord, vand, ild og luft. Keramik består af ler med tilsætningsstoffer som kaolin, kvartssand og mineraler. Efter støbning af fliserne, overtrækkes flisen med en “glasur” og fyres. Ved hjælp af denne fyringsproces producerer glasuren en glaslignende beskyttelsesbelægning, som vi kalder keramisk overflade. Disse trin gør det muligt for den porøse keramiske flise at opbevare en stor mængde varme. Den behagelige varme distribueres i mange timer, og varmer kroppen og rummet.

Ren afslapning:

Den infrarøde stråling har en beroligende virkning på det autonome nervesystem, fordi dets frie nerveender kun er placeret 0,1 mm under hudoverfladen. Krop og sind lindres som et resultat af denne blide stråle varme.

Naturlighed:

Materiale og design er forbundet med en masse kunsthåndværk uanset format og design. Hver flise er individuelt støbt, udført, glaseret og brændt inden for en periode på 36 timer. En processe som ikke har ændret sig meget gennem årene.

Vitalitet & energi:

Via hudens kropskontaktoverflader har den beroligende og konsistente strålevarme en regenererende virkning på hele organismenes velbefindende. Den sundhedsfremmende og helbredende varme forstærker krop og sind.

Forhør om pris

Dette er specialfremstillede liggestole af høj kvalitet som har en produktionstid på 8-10 uger. Stolene leveres direkte fra SOMMERHUBER og er klar til brug ved ankomst. Er du interesseret i priser kan du kontakte os via kontaktformularen på denne side.

    Vedhæftninger:

    Vedhæft gerne billeder af skaden/defekten, samt en kopi af din faktura/kvittering. Maksimum filstørrelse pr. vedhæftning er 5mb. Vi accepterer filtyperne: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, mov, mp4, mpg, wav, wmv, avi. Ønskes vedhæftning af flere filer, anbefales det at bruge en skylager/filoverførsels tjeneste som feks. WeTransfer