JOB HOS POOLTECH

PoolTech vokser konstant i takt med, at vores service og ydelser bliver benyttet rundt om i hele Skandinavien. Derfor er vi også altid på jagt efter dygtige pool montører, service-mindede håndværkere og friske gør-det-selv ildsjæle! Er det dig, eller kender du den helt rigtige person, så kontakt PoolTech på telefon Tlf.: 2445 0330 eller mail info@pooltech.dk.

Selv når vi ikke har åbne stillinger slået op, vil vi stadig gerne høre fra dig!

Pt. søger vi følgende:

Pool montør (link til jobnet)

ER DU VORES NYE POOL MONTØR?

Hvem er du?
Pool montør med kørekort (B), som har erfaring med svejsning af pool liner, montering og VVS. Gerne i nærheden af Randers.

Vil du være en del af landets hurtigst voksende hold af pool montører og service entusiaster?
Er du en ørn til at montere og installere swimming pools hos private og offentlige, så er det dig vi har brug for! PoolTech står lige nu og mangler en frisk og fysisk stærk VVS-montør til alverdens opgaver indenfor Danmarks fedeste montage branche.

Du kommer til at:

  • Køre ud til kunder og projekter i egen firmabil
  • Montere og installere pumper og VVS
  • Svejse pool liner
  • Arbejde alene og i hold afhængig af projekt

PoolTech ApS har hovedkontor i Ulbjerg, men har montører og medarbejdere rundt om i hele landet. Lever du i (eller tæt på) Randers, vil det dog være en stor fordel.

Hos PoolTech hjælper vi både store offentlige institutioner og private med at gøre deres pool drømme til virkelighed. Vi opererer derfor i hele Skandinavien, hvilket selvfølgelig involverer kørsel. Netop derfor forventes det, at du har kørekort (B).

Lyder det som noget for dig?
Så kontakt PoolTech på tlf. 2445 0330 eller send en ansøgning til mail info@pooltech.dk

Sociale medier:
PoolTech Facebook

SHOP TILBUD