Hvem er Pooltech?

Pooltech har renoveret og bygget alt fra små private anlæg i haver og sommerhuse til store private pools, offentlige friluftsbad samt velrenommerede campingpladser. Vi er professionel forhandler og montør af alt til pools, spa, sauna, vildmarksbad, og vandbehandling, og står altid klar med konsulentbistand. Vi stræber efter at udføre professionelt arbejde, og har over 15 års erfaring med konstruktion og renovering af swimmingpools. Det betyder at du ligesom vores mange andre kunder, kan forvente topkvalitet uanset om det er etablering af nye svømmeanlæg, renovering af eksisterende, eller noget helt tredie. Vi har løsningerne til dine våde oplevelser.

udskiftning af folie.privatkunde.pooltech aps dk.1

Skal din swimmingpool genopfriskes?

Vi sørger for at din pool får et frisk og nyt look med vores topkvalitets folier, som tilbydes i mange farver og varianter. Vi har mange års erfaring med renovering, foliearbejde og konstruktion af pools rækker fra små hundevaske- og børnebassiner, til store offentlige anlæg.

installation af svømmeanlæg.sandager næs.pooltech aps dk.2

Har du et projekt du skal have udført?

Overvejer du en glasfiber pool? måske en stålpool?, eller en beton pool efter egen fantasi? Vi hjælper dig med alt fra konsulentbistand og planlægning, til selve udførelsen af din swimmingpool.

teknik og optimering.pooltech aps dk.3

Skal din pool fungere optimalt?

Et effektivt og funktionelt teknikrum er et must til din swimmingpool for at holde vandcirkulationen igang. Vi opsætter dit teknikrum så du bedst muligt kan optimere dit strøm- og energiforbrug.

Vandbehandling og kemi. pooltech aps dk.4

Træt af snavset vand?

På vores webshop finder du et stort udvalg af produkter og kemikalier til vedligeholdelse og rengøring af bassiner og spa. Alt fra klor, måleudsyr og robotstøvsugere, til store tekniske cirkulationspumper og sandfiltre. Alt sammen i top kvalitet!

Swimmingpools fra drøm til virkelighed

Om du er på udkig efter et ude- eller indespa, en ny swimmingpool, et vildmarksbad, en sauna, eller bare en bøtte klor til din swimmingpool, så har vi den rette løsning til dig. Vi sørger for at vores kunder får en totaloplevelse af full service hvorfor vi både gennemgår projektet med kunden og er dem, der kommer og udfører opgaven. Ingen misforståelser, ingen mangler, hurtig udførelse og ingen ekstra udgifter, der ikke er omtalt på forhånd i projekteringen.

I vores webshop finder du også et stort udvalg af tilbehør og udstyr, og alt indenfor rengøring og vedligeholdelse af wellness, svømmehaller, friluftsbade, swimmingpools, vildmarksbade, udespa mm. Er du i tvivl om et produkt eller overvejer du vores løsninger, så er du velkommen til at kontakte os.

Team pooltech

Fra vores hovedkontor i Jylland, bliver alle vores kunders varer klargjort og sendt fra lageret, firma bilerne pakkes og vores hold af kyndige personale sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte løsning.

Klik her for at komme til vores kontaktside.