Persondatapolitik for Pooltech Aps

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Din sikkerhed er yderst vigtig for os, og derfor følger vi her hos Pooltech Aps nogle fundamentale principper:

  1. Vi spørger dig aldrig om kortoplysninger over telefon eller mail, med mindre du virkelig ønsker det.
  2. Vi deler ingen personlig oplysninger med andre end vores ansatte og vores betroede samarbejdspartnerer, med det formål at kunne fuldføre dit ønske, og forbedre vores produkter, service, og ydelser.

Vi er den dataansvarlige - hvordan kontakter du os?

PoolTech ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

PoolTech ApS | CVR-nr.: 30079841
Stadionvej 1B, Ulbjerg
8832 Skals

Telefon: +45 24 45 03 30
E-mailadresse: info@pooltech.dk

Indsamling af Personlig-identificerende oplysninger:

Nogle besøgende kan vælge at bruge og benytte Pooltech.dk på måder som kræver indsamling af personlige oplysninger. Pooltech Aps indsamler kun personlige oplysninger som er nødvendige og passende for at fuldføre den ønskede brug af vores hjemmeside. Den type af information som Pooltech Aps indsamler afhænger af interaktionens art.

Feks.

Spørger vi om dit navn og din email, når du handler, opretter en bruger, skriver til os, eller skriver dig op til vores nyhedsbreve. Og på samme måde, er det nødvendigt med din adresse, telefonnummer og kreditkort oplysninger, ved bestillinger i vores online butik. I alle tilfælde, indsamler og vidergiver Pooltech Aps ikke personlige oplysninger andet end hvad vil blive beskrevet videre i Privat Politikken.

Alle besøgende kan til enhver tid benægte at vidergive Pooltech Aps personlige oplysninger hvor påkrævet, med forbehold for, at du ikke vil kunne fuldføre den ønskede aktivitet på vores hjemmeside (www.Pooltech.dk).

Typer af information som vi behandler:

Når du handler eller opretter en profil på PoolTech.dk, genererer vi automatisk en personlig konto til dig på PoolTech (“Konto”) og indsamler blandt andet dit brugernavn, din krypterede adgangskode, din e-mailadresse samt yderligere personoplysninger. Heriblandt dit navn, din adresse, land og sprog samt andre relevante informationer, som er påkrævet for at gøre forhandlingsproceduren mulig.


Vi indsamler følgende personoplysninger om dig (“Stamdata”):

Ved oprettelse af bruger:

Email | adgangskode | (valgfri: navn, firmanavn, land, adresse, by, postnummer, adresse, telefonnummer).

Ved køb:

Navn | firmanavn(valgfri) | land | adresse | by | postnummer | telefonnummer | email.

Oprettelse af bruger med Facebook:

På vores hjemmeside er det muligt at oprette en bruger ved at “forbinde” din facebook konto. Formålet med at oprette en bruger med facebook er at gøre processen hurtigere for dig. Vælger du denne mulighed vil du blive ført til facebook.com og blive bedt om at logge ind på din konto. Vælg derefter om du er eksisterende kunde eller ny bruger. Til sidst har du muligheden for at vælge et brugernavn som vil blive dit “display navn” på vores hjemmeside. 

Hele processen forgår sikkert og krypteret. Vær opmærksom på at dit facebook billede vil blive anvendet som profil billede, og at nogle af dine personlige oplysninger (navn, mail m.m) vil blive overført til din profil på pooltech.dk (hele formålet med at forbinde kontoen). Alle profiler på pooltech.dk er private og vil ikke være tilgængelige for andre brugere.

Formålet:

Formålet er at have en fast bruger som gør det nemt og effektivt for kunden(dig) og Pooltech.dk at gennemføre transaktioner, og kontakte den modsatte part, når behovet opstår.

Opbevaring af data & personoplysninger

Vi opbevarer og gemmer de Stamdata og andre personoplysninger, som du tilvejebringer ved køb, oprettelse af bruger, og kontaktformularer, så længe du har en Profil/Konto/Bruger eller som nødvendigt for at yde vores service til dig. Vi sletter disse oplysninger på din anmodning, og vi gemmer kun en logfil med følgende oplysninger: dit navn, din e-mailadresse og datoen for sletningen af din Konto.

Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Vi sletter alle personlige data, vi har om dig på din anmodning. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Ønsker du at slette din bruger bedes du kontakte:

Morten Grønbæk: morten@pooltech.dk eller Richard Ancuta: richard@pooltech.dk

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Pooltech Aps vidergiver kun personlige oplysninger til de ansatte, og til vores betroede sammarbajdspartnere, med det formål at kunne fuldføre dit ønske, og forbedre vores produkter, service, og ydelser. Feks. Når du køber på vores hjemmeside vil informationer så som adresse og navn, blive vidergivet til kureren. Dette er nødvendigt for at kunne fuldføre købet.

Pooltech Aps sælger på ingen måde personlige oplysninger for indtjening, og vi tager forbehold for at beskytte mode uautoriseret adgang, brug, ændering og tab af personlige oplysninger.

Vores brug af browser cookies

For at benytte www.pooltech.dk er du indforstået med at vi bruger cookies.
Vi bruger cookies for at:
1) Forbedre brugeroplevelsen på pooltech.dk.
2) Give funktionalitet til hjemmesiden.
3) Til interne statistikker & analyse.

Cookies bruges til at gemme informationer omkring dig som gør det nemmere at identificere dig næste gang du besøger Pooltech.dk. De er blandt andet med til at spore besøgende, deres brug af Pooltech.dk og deres præferencer.

Dem som ikke ønsker cookies på deres komputer, bør ændre deres indstillinger i browseren inden de beøsger Pooltech.dk, dog med den ulæmpe at visse funktioner og dele af hjemmesiden ikke vil fungere optimalt, uden hjælp fra cookies.

Typer af cookies som vi bruger:

Nødvendige cookies

Er nødvendige for at få Pooltech.dk til at fungere korrekt. Det er feks dem som gør det muligt huske hvad du har i indkøbskurven. Disse cookies indsamler ikke personlige oplysninger, og bruges kun til at forbedre sitet.

Brugeradfærds cookies

Indsamler information om brugen af pooltech.dk. Feks. hvilke produkter du besøger, hvor længe du benytter vores hjemmeside m.m.. Disse cookies indsamler ikke personlige oplysninger, og bruges kun til at forbedre hjemmesiden, og få hjemmesiden til at fungere korrekt.

Funktionelle cookies

Bruges til at huske dine præferencer (feks. brugernavn, email, navn, adresse m.m.), og er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen. Oplysningerne som disse cookies indsamler, kan omfatte personlige oplysninger som du har oplyst.

3-parts cookies

Vi bruger en række partnere, der også kan indstille cookies på din enhed på vores vegne, når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger også en række partnere til at levere digitale oplevelser og funktionaliteter på vores hjemmeside. F.eks.  når du anvender vores chat service, eller du ser en youtube video på vores hjemmeside. Afhængig af tredjepart, kan de oplysninger disse cookies indsamler, indeholde personlige data. Er du ultifreds skal du straks inddrage dit samtykke på den relevante tredjeparts hjemmeside.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Statistikker:

 

Fremtidig ændring af Privat Politikken:

Selvom mange ændringer vil være inkrementelle, forbeholder Pooltech Aps retten til at ændre Privat Politikken når nødvendigt. Vi opfrodrer besøgende til hyppigt at læse vores privat politk igennem for eventuelle ændringer. Din fortsatte brug af Pooltech.dk efter ændringer af privat politikken er en accept på at du er indforstået med disse ændringer.

Dokumentoplysning

Dette er version 1.1.3 af Pooltech Aps persondatapolitik redigeret d. 16-01-2019

                            

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger:

Vi skal behandle dine personoplysninger for at:

  • Opfylde vores kontrakt med dig (se Artikel 6.1.b i persondataforordningen (GDPR))
  • Forfølge vores egne legitime forretningsmæssige interesser i forbindelse med driften af ​​Webstedet og ydelsen af vores services til dig, eller til at forfølge tredjeparters legitime interesser, så længe dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter de pågældende interesser (se Artikel 6.1.f i GDPR).
  • Til fastlæggelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, hvor nødvendigt (se Artikel 9.2.f i GDPR)

Nogle af disse grundlag til behandling af dine personoplysninger overlapper hinanden, så der kan være flere årsager, der berettiger os til at behandle dine personoplysninger.

I de begrænsede tilfælde, hvor du udtrykkeligt har givet dit samtykke til os til at behandle dine personoplysninger (se Artikel 6.1.a i GDPR), f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du bedes dog være opmærksom på, at vi måske har ret til at fortsætte med at behandle dine oplysninger, hvis det kan retfærdiggøres i henhold til et af de ovennævnte retsgrundlag.

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen.

Dine rettigheder

Vi sletter alle personlige data, vi har om dig på din anmodning. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. 

Derudover, har du ifølge databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig: Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder bedes du kontakte os.

Indsigtsret:

Du har ret til at få set de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse:

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning:

Ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling:

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Ret til indsigelse:

Ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger, også til direkte markedsføring.

Ret til at klage

Du kan indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på www.datatilsynet.dk. Der kan du også læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

 

Swimming Pools