Er din swimmingpool i dårlig stand?

Vi er førende inden for poolrenoveringer af både private og kommercielle badeanlæg, og vi kan hjælpe dig med at forvandle din pool til en smuk oase. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder genopbygning af pool, optimering af swimmingpool, udskiftning af pooludstyr, og meget mere. Vi tilbyder også vejledning, så du kan komme i gang med dit projekt med det samme.

Det kan være du lige har købt hus med swimmingpool, eller har tænkt dig at genstarte dit anlæg fra en længere pause. Uanset omstændighederne, så er forsømmelse med vedligeholdelsen ofte den mest almindelige årsag til pool problemer. Kontakt derfor Pooltech og få en professionel gennemgang af din swimmingpool.

Uanset om du leder efter et simpelt ansigtsløft eller et komplet eftersyn, vil vi arbejde sammen med dig om at skabe et design, der opfylder dine behov og passer til dit budget. Så hvad venter du på? Kontakt os i dag, og lad os komme i gang med at omsætte din vision til virkelighed!

ptech pool renovering disp img1h53J

Pooltech hjælper dig med

Kosmetiske ændringer

Hvis du ikke er tilfreds med hvordan din pool ser ud eller føles, kan en renovering gøre en verden til forskel. Få ændret udseendet af din pool med nye fliser, liner og funktioner.
Teknikrum

Defekt pooludstyr vil resultere i at dit poolvand hurtigt bliver snavset og misfarvet. Derfor anbefaler vi at du bør du få serviceret dit udstyr og evt. få udskiftet/repareret dit udstyr.
Værdiforøgelse

Hvis du overvejer at sælge din bolig, kan en swimmingpool renovering øge dens værdi. En velholdt og opdateret pool vil gøre din bolig mere attraktiv for potentielle købere.
Lækageudbedring

Mister din swimmingpool vand, eller har du mistanke om en lækage? Vi kommer og fejlsøger dit bassin, og udbedrer eventuelle lækager der måtte være på dit swimmingpool anlæg.
Energioptimering

Ældre pools kan være meget ineffektive, hvilket koster dig flere penge i opvarmning, energi- & kemikalieforbrug. En renovering kan omfatte opgradering af din pumpe og dit filtreringssystem til mere energieffektive modeller.
Modernisering af pool

Modernasiere din pool med automatiserede poolfunktioner for nemmere pleje og vedligeholdelse. Få kontrol over din pooldrift digitalt og styr funktioner som belysning, opvarmning, filtrering, pumper, vandfunktioner og meget mere.
Udskiftning af dele

Indstøbningsdele som skimmer, lamper, udløb og dyser, vil med tiden blive nedslidte, og resultere i at de knækker og bliver utætte. Indstøbningsdele er særdeles vigtige for i forhold til vandcirkulationen, og bør udskiftes når de blive ineffektive.
Sikkerhedsforbedringer

Ældre pools opfylder muligvis ikke de nuværende sikkerhedsstandarder, hvilket kan bringe svømmere i fare. En renovering kan omfatte tilføjelse af funktioner som hegn eller overdækninger for at øge sikkerheden i og omkring poolen.

Kun få klik væk fra en problemfri swimmingpool

Har du en swimmingpool som skal renoveres? Kontakt Pooltech, så kommer vi og besigtiger din swimmingpool.