Renovering af swimmingpools

En swimmingpool der bruges intensivt, eller er af ældre dato kan trænge til en opfriskning. Vi råder over protokoller og procedurer til effektiv inspektion, fejlfinding og optimering af alle pool- og bassinanlæg.

Vi sender en professionel tekniker

Vores tekniker inspicerer alt vedrørende swimmingpoolens tilstand. Fra folie overteknik til test af vandkvalitet, så skal vi nok finde ud af om din pool er sund og vandtæt.

Drifts inspicering

Swimmingpoolen inspiceres for folielæk, foliens tilstand, overløb, tilførselsdyser, trappe, lys mv.

Vand inspicering

Vandkvaliteten vurderes gennem test fra en vandprøve, og der udføres visuel kontrol af algeniveau og andre biologiske urenheder.

Teknisk inspicering

Teknik og driftstilstand af pumper, filtre, kemiautomat, slanger, og evt. opvarmning gennemgås og kontrolleres.

Lovgivningskrav

For offentligt tilgængelige bade- og vandanlæg vurderes om gældende lovkrav er opfyldt, samt om poolområdet kan optimeres.

Besparelses vurdering

Muligheder for større besparelser på energi, kemi og drift vurderes og gennemgås sammen med jer.

Rapport med resultat

Et par dage efter besøget fremsender vi en rapport med resultatet af gennemgang, samt forslag til akutte og anbefalede renoveringer.

Såfremt det ønskes sender vi også et uforpligtende tilbud på udbedring af skader, fejl og mangler og eventuelt også på energi- og kemioptimerende anbefalinger.
Tilbydes vi opgaven, garanterer vi at arbejdet udføres effektivt, professionelt og diskret, til garanteret fuld tilfredshed. Servicerapport gebyr faktureres til alm. timetakst, og såfremt vores rapport fører til en ordrer, krediteres gebyret på en endelig faktura.

Skal vi besøge dig?

Trænger jeres pool til servicegennemgang eller renovering? så kontakt Pooltech og få et servicebesøg. Hør nærmere omkring vores service, og få et uforpligtende tilbud på netop din drømme pool.

Kontakt os

Menu