Pool Service

Hos Pooltech.dk designer og bygger vi dit ude og indendørs swimmingpool areal. Om du skal tilpasse dit eksisterende poolområde, eller bygge en ny pool, så er vi klar til at være behjælpelige. Herunder finder du et udvalg af vores mest efterspurgte ydelser. Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden, eller ved at ringe til os. Vores åbningstider for telefonopkald kan du finde her.

Udskiftning af folie, liner & membran

NYE MEMBRANER FRA RENOLIT

Trænger din swimmingpool til at få udskiftet liner dugen? Vi tilbyder hurtig og professionel montage og udskiftning af vinyl liner som sikrer dig en vandtæt swimmingpool, mange år frem. Vi anvender kun kvalitets Renolit Alkorplan folie som er kendt for dets slidstærke og resistente egneskaber. Se vores udvalg af folie.

Se folie udvalg

Swimming pool enterprise

Til private og offentlige

Få bygget din drømme pool af pooltech. Vi udfører total entreprise, med mulighed for medbyg og selvbyg. Vi hjælper dig gennem hele processen fra ide, projektering og konstruktion, til påfyldning og kemi justering. Vi har løsninger til alle private, erhverv og offentlige. Se nogle af vores spændende projekter.

Se galleri

Renovering af swimming pool

Fra skrot til slot

Er din swimmingpool utæt eller revnet? En swimmingpool der bruges intensivt, eller er af ældre dato kan trænge til en opfriskning. Vi råder over protokoller og procedurer til effektiv inspektion, fejlfinding og optimering af alle pool- og bassinanlæg. Få et besøg af din lokale poolmand.

Kontakt os

Kemistyring & automatisering

Til private og offentlige

Har du problemer med dosering og styring af kemien i dit badevand? Vi tilbyder professionelle løsninger som sikrer at dit badevand har den rette vandbalance. Vi anvender de mest moderne fjernbetjeningssystemer og udstyr til vandbehandling af pool og spa.

Se mere her

Poolservice 24/7

Akutte problemer

Vi yder landsdækkende service, vedligeholdelse og reparationer indenfor både private & offentlige badeanlæg i alle størrelser. Vores servicebiler medbringer de nødvendige reservedele og fittings i forbindelse med Poolservice 24/7. Trænger Jeres pool til en service gennemgang eller renovering anbefaler Pooltech.dk at du giver os et kald.

Ring nu

    Skal vi kontakte dig?

    Har du en efterspørgsel eller er du bare i tvivl om noget? Skriv eller ring, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at gøre dit projekt til virkelighed!

    TLF:

    2445 0330