Swimmingpool overdækninger for sikkerhed & beskyttelse

En overdækning til swimmingpool garanterer sikkerheden når bassinet ikke er i brug, og bliver nok den mest definerende del af din pools æstetik. Beskyt dyr og børn fra at falde i bassinet, og skab trygge rammer og omgivelser for familien. Du vil også opleve renere badevand, mindre vandtab, og varmere vandtemperatur med en overdækning, idet den beskytter mod snavs og minimere vandfordampningen. Vi tilbyder en række forskellige overdækningstyper med hver deres egenskaber, som kan gøre din bade oplevelse meget bedre. Alt sammen pr. automatik.

Fordele ved at vælge en pooloverdækning

Undgå algevækst fra vindbårne alger.

Skab sikkerhed og beskyttelse ved poolen.

Oprethold en højere vandtemperatur.

Undgå/minimere fordampning af badevandet.

Mindre vedligeholdelse, og mere badetid.

Coverseal Sikkerhedscover

En unik, pålidelig og patenteret teknologi for sikker swimmingpools, som er godkendt efter den franske Afnor NF P90-308 sikkerhedsstandard, og LNE certificeret. Coverseal er en helårs overdækning (4-season), som betyder at den kan beskytte din pool på alle årets sæsoner. Coveret kan tilpasses i farve og størrelse så det passer til netop dine poolomgivelser og æstetiske krav. Fordi dit projekt er unikt, er et fuldt skræddersyet cover påkrævet, både hvad angår dimensioner, farver og teknologi. For at imødekomme alle kunders behov tilbydes Coverseal i 3 forskellige modeller, som perfekt kan tilpasses dit behov.

Aquadeck Sikkerhedscover

Når du vælger Aquadeck cover, vælger du et topmoderne produkt, der åbner og lukker din perfekte dag. Et cover der fungerer upåklageligt, giver sikkerhed, ser godt ud, og sparer dig penge på opvarmningsomkostningerne. Lamellerne tåler helt op til 120 grader, og holder, selvom de ligger i direkte sollys. Med dette cover, bliver overdækningen den mest definerende del af din pool, når coveret er lukket. Motor systemet giver mulighed for montering på poolkanten eller nedbygget i poolen, og lamellerne kan tilpasses til en farve som matcher dine omgivelser.

Gullberg & Jansson pooltag

Et pooltag fra Gullberg & Jansson giver dig mulighed for at forlænge badesæsonen yderligere, ved at tilbyde en komplet indelukning af dit bassin. På den måde får du mulighed for at benytte din pool, uanset vejrforhold, og du skaber de mest sikre remmer for folk og dyr i og omkring poolen. Når du overdækker din pool med et pooltag får du et indeklima som er med til at opretholde vandets temperatur. På de helt solrige dag, kan et pooltag som regel skubbes helt tilbage, så poolen står helt åben. Pooltag fås i mange modeller, og kan tilpasses farve- og størrelsesmæssigt.