Få en fejlsøgning af din swimmingpool idag, og få bugt med dine poolproblemer

Oplever du problemer med din swimmingpool? eller har du mistanke om en utæt pool?

Der er ikke noget så træls, som at skulle udskyde sine planer grundet uagtsomme problemer, og en swimmingpool er ikke en undtagelse. Man kan hurtigt miste overblikket over de rutinemæssige opgaver der kræves ved at vedligeholde en pool, og i værste tilfælde bliver din pool helt forsømt.

Det er dog ikke alle vedligeholdelsesproblemer som kræver professionel hjælp, men ofte kritiske problemer som pool-nedbrud og fejlfunktioner kræver professionel indgriben. VVS-lækager kan være blandt de mest komplicerede, og kan involvere udgravning omkring poolen, indtil lækagen er fundet, og derefter eventuelt udskiftning af rør.

Hos Pooltech har vi rigtig mange års erfaring med fejlsøgning, og udbedring af poolanlæg for private og kommercielle badefaciliteter. Vi råder bla. over lytteudstyr som gør os i stand til at undersøge dit bassin for selv den mindste punktering. Vi kommer også og trykprøver dine rørsystemer hvis der er mistanke om utætheder, med trykprøvningsudstyr.

Det kan være du allerede ved hvad der er galt, eller det kan være du slet ikke ved hvor du skal starte. Uanset din situation, kan du trygt hive fat i os og få en gennemgang af dit anlæg.

ptech pool fejlsoegning disp img1x81H min

Pooltech hjælper dig med

Dårlig poolfiltrering

Den cirkulerende vand kan blive forstyrret hvis dit poolfilter er tilstoppet eller defekt. Måske skal dit filtermedie også udskiftes, især hvis du bruger sand frem for AFM glas. Dårlig poolvedligeholdelse og rengøring forårsager som regel tilstoppede filtre. Dit anlæg kan også tilstoppes hvis det ikke har været i brug over en længere periode.
Utæt liner/folie

Punkteringer i din swimmingpool vil forårsage at den mister vand, og du skal løbende fylde vand i bassinet. Det vil med tiden også beskadige poolens struktur som kan være altafgørende i forhold til dens levetid. Vi benytter specielt lytteudstyr som gør det muligt at identificere selv de mindste huller og utætheder i din liner, uden behov for tømning af vand.
Problemer med pooludstyr

Dit pooludstyr er hjertet af din swimmingpool. Er der en del/dele som ikke fungerer korrekt, bør du få dem undersøgt, og eventuelt udskiftet. Dette gælder ikke kun det tekniske udstyr, men også indstøbningdele. Uanset hvilken defekt, står Pooltech klar til at hjælpe. Vi samarbejder med førende leverandører inden for pool og wellnessbranchen, og kan fremskaffe selv de mindste dele.
Trykprøvning af rørsystemer

Oplever du ingen, eller svækket tryk på dit badeanlæg? Vi kommer og trykprøver de skjulte rørsystemer i din swimmingpool. På den måde kan vi undersøge om der er sprængte/utætte rør. Trykket i din pool er særdeles vigtig for at opnå den rette filtreringshastighed. For lavt tryk vil resulterer i bla. problemer med badevandet.
Fuger, pakninger & samlinger

Fuger vil med tiden slippe, og vil kræve udskiftning/tilretning. Dette ses som regel langs bassinkanten, mellem liner og kantfliser. Hvis der er steder hvor fugerne ikke slutter tæt, bør de udskiftes. Ideelt set, bør elastiske fuger skiftes ca. hvert 5 år. Det samme gælder for nedslidte pakninger, flanger og o-ringe.
Vandcirkulation/vandflow

Hvis du opdager at din pool ikke cirkulere vandet rundt ordentligt, bør du få undersøgt problemet. Der kan være problemer med poolpumpen, tilstoppede poolfiltre, sprunget sikringer o.lign. Kontakt os og få udbedret fejlene med det samme.

Kun få klik væk fra en funktionel swimmingpool

Har du mistanke om en utæt swimmingpool? Kontakt Pooltech, så tager vi en snak omkring netop dine pool problemer.