Firma navn og adresse:

Pooltech.dk APS
Stadionvej 1A, Ulbjerg
DK-8832 Skals
Tel.: (+45) 24 45 03 30
Mail: info@pooltech.dk

CVR: 30079841

Betaling:
Alle varekøb på Pooltech.dk betales med kreditkort.

Vi modtager Dankort, Visa, Visa electron eller Mastercard. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, de har godkendt ved købet.

Bestilling:
De kan bestille varer hos Pooltech.dk ved brug af vores webshop eller ved bestilling på e-mail, telefon, eller post.

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv dansk moms.

Vi tager forbehold for udgående varer, trykfejl, restordrer og leverandørsvigt.

Levering:
Vi sender vores varer med GLS, Danske fragtmænd, og Postnord. Leveringstiden på tilbehørsprodukter/forbrugsartikler m.v. er som regel 3- 5 dage.

Leveringstiden på  Spabade, bruse/damp m.v. er som regel 3- 6 uger.

Såfremt levering ikke kan ske inden for denne tidsangivelse, vil kunden blive kontaktet telefonisk. Varer leveret med Fragtmanden leveres til første dør i stueetagen. Vi leverer varer til alle brofaste øer i Danmark. Varer leveres med Fragtmanden efter operatørens gældende regler.

Forsendelsesomkostninger:
Vi sender alle varer med fragtmand og kunden betaler selv for fragten..

Varemodtagelse:
Varemodtagelse sker ved kvittering på fragtbrevet. Såfremt de ikke er hjemme når fragtmanden ankommer, bedes de på forhånd have underrettet en anden, som kan modtage varen i deres sted.

Hvis Fragtmanden skønner, at varen kan afsættes på forsvarlig vis i garage, gårdsplads mv. kan modtagelse også finde sted. Dette skal dog aftales skriftligt forud for levering. I modsat fald vil fragtmanden lægge en seddel i  kundens postkasse, hvor der henvises til nærmeste fragtcentral/ posthus, hvor varen kan afhentes.

Hvis kunden modtager en vare, der er beskadiget, skal kunden straks gøre Fragtmanden eller DPD opmærksom på problemet.

Har emballagen tegn på skade ved modtagelsen, kan pakken åbnes i overværelse af fragtmanden. Konstaterer kunden først skaden, efter pakken er åbnet, skal kunden straks henvende sig til Otto Hansen eller DPD og herefter til Pooltech ApS.

Returnering:
Kunder kan returnere deres varer såfremt:

a) Varen er defekt:
(fabriksfejl) – send varen retur til:

Pooltech
Stadionvej 1A, Ulbjerg
8832 Skals

Dog skal Pooltech ApS kontaktes inden varerne sendes retur. De bedes udfylde en returseddel og skrive hvori fejlen består og vedlægge en kopi af den oprindelige ordrebekræftelse.

b) Kunden fortryder købet:
I tilfælde af fortrudt køb har de 14 dage til at meddelse os, at købet er fortrudt, og herefter 14 dage til at sende varen retur.  De kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage den, når den leveres. Varen skal være i original uåbnet emballage.

Varen sendes til:

PoolTech
Stadionvej 1A, Ulbjerg
8832 Skals

Når varen returneres, bedes pakken mærket med ordrenummeret fra den oprindelige leverance.

Varen skal fremstå i samme stand og mængde. Vi sender en check eller laver en bankoverførsel, når vi har modtaget varen og kontrolleret den.

Ved fortrydelse af varekøb skal kunden selv betale returfragt.

Varer, der er specialfremstillet efter kundens ønske og specifikation kan IKKE returneres.

Reklamation:
Som kunde hos Pooltech ApS har man reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at kunden kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået ved normal brug af dette. Reklamation skal ske indenfor en rimelig tid efter der er konstateret  konstateret fejl og mangler ved produktet.

Er der tvivl om vores forretningsbetingelser eller andet hos PoolTech ApS, er De altid velkommen til at kontakte os på info@pooltech.dk.