Firma navn og adresse:

Pooltech.dk APS
Løgstørvej 80, Ulbjerg
DK-8832 Skals
Tel.: (+45) 24 45 03 30
Mail: info@pooltech.dk

CVR: 30079841

Betaling:
Alle varekøb på Pooltech.dk betales med kreditkort.

Vi modtager Dankort, Visa, Visa electron eller Mastercard. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, de har godkendt ved købet.

Bestilling:
De kan bestille varer hos Pooltech.dk ved brug af vores webshop eller ved bestilling på e-mail, telefon, eller post.

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv dansk moms.

Vi tager forbehold for udgående varer, trykfejl, restordrer og leverandørsvigt.

Levering:
Vi sender vores varer med GLS, Danske fragtmænd, og Postnord. Leveringstiden på tilbehørsprodukter/forbrugsartikler m.v. er som regel 3- 5 dage.

Leveringstiden på  Spabade, bruse/damp m.v. er som regel 3- 6 uger.

Såfremt levering ikke kan ske inden for denne tidsangivelse, vil kunden blive kontaktet. Varer leveret med Fragtmanden leveres til første dør i stueetagen. Vi leverer varer til alle brofaste øer i Danmark. Varer leveres med Fragtmanden efter operatørens gældende regler.

Forsendelsesomkostninger:
Vi sender alle varer med fragtmand og kunden betaler selv for fragten..

Varemodtagelse:
Varemodtagelse sker ved kvittering på fragtbrevet. Såfremt de ikke er hjemme når fragtmanden ankommer, bedes de på forhånd have underrettet en anden, som kan modtage varen i deres sted.

Hvis Fragtmanden skønner, at varen kan afsættes på forsvarlig vis i garage, gårdsplads mv. kan modtagelse også finde sted. Dette skal dog aftales skriftligt forud for levering. I modsat fald vil fragtmanden lægge en seddel i  kundens postkasse, hvor der henvises til nærmeste fragtcentral/ posthus, hvor varen kan afhentes.

Du bedes undersøge dine varer med det samme du modtager forsendelsen. Hvis der er synlige skader på forsendelse, skal du notere det på fragtbrevet når du underskriver for modtagelsen. Hvis du konstaterer, at varen er beskadiget, skal du straks give os besked herom.

Har emballagen tegn på skade ved modtagelsen, kan pakken åbnes i overværelse af fragtmanden. Konstaterer kunden først skaden, efter pakken er åbnet, skal kunden straks henvende sig til det gældende fragtfirma og herefter til Pooltech ApS.

Fortrydelse- & returret:

Kunden hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handels værdi, tilbagebetaler vi ikke købs beløbet.

Ved køb af varer på pooltech.dk kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur for at sikre varens fulde værdi.

Du bør endvidere sørge for at varen er forsvarligt indpakket når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid post kvitteringen samt evt. pakke-/sporingsnummer.

Returnering:
Kunder kan returnere deres varer såfremt:

a) Varen er defekt:
(fabriksfejl) – send varen retur til:

Pooltech.dk ApS
Løgstørvej 80, Ulbjerg
8832 Skals

Dog skal Pooltech ApS kontaktes inden varerne sendes retur. De bedes udfylde en returseddel og skrive hvori fejlen består og vedlægge en kopi af den oprindelige ordrebekræftelse.

b) Kunden fortryder købet:
I tilfælde af fortrudt køb har de 14 dage til at meddelse os, at købet er fortrudt, og herefter 14 dage til at sende varen retur. Varen skal være i original uåbnet emballage.

Varen sendes til:

PoolTech.dk ApS
Løgstørvej 80, Ulbjerg
8832 Skals

Når varen returneres, bedes pakken mærket med ordrenummeret fra den oprindelige leverance.

Varen skal fremstå i samme stand og mængde.

Ved fortrydelse af varekøb skal kunden selv betale returfragt.

Varer, der er specialfremstillet efter kundens ønske og specifikation kan IKKE returneres.

Pooltech Aps refunderer alle betalinger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end standardleveringen fra pooltech.dk) uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget varen.

Pooltech Aps gennemfører tilbagebetalingen mod samme betalingsmiddel som blev anvendt ved købet, med mindre andet er aftalt.

Bemærk at varer der sendes retur uden porto, pr. efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af Pooltech Aps.

Reklamation:
Som kunde hos Pooltech ApS har man reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at kunden kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået ved normal brug af dette. Reklamation skal ske indenfor en rimelig tid efter der er konstateret fejl og mangler ved produktet.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, hånderingsfejl, modifikation eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamationen angående fejl og mangler skal meddeles Pooltech Aps inden rimlig tid efter varens modtagelse, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen.

Du kan oprette en reklamation på dit produkt ved at trykke her , eller ved at besøge: www.pooltech.dk/reklamationer

Er der tvivl om vores forretningsbetingelser eller andet hos PoolTech ApS, er De altid velkommen til at kontakte os på info@pooltech.dk.

Ansvar:

www.pooltech.dk  tager forbehold for eventuelle fejl i tekst og priser, fejl i illustrationer/fotos, fejl i lagerbeholdninger, systemfejl, udsolgte varer, restordrer, forsinkelser, kunders fejlbestillinger samt force majeure.